Værd at vide om Senseo kaffemaskiner

Senseo kaffemaskiner giver dig mulighed for at få friskbrygget kaffe på ingen tid ved blot at trykke på en knap. Omkostningerne ved en Senseo maskine er ret overkommelige sammenlignet med mange andre kaffemaskiner, og brugen af bløde kaffepuder lavet af traditionelt filterpapir uden plastik, betyder alt sammen, at det er en populær mulighed i mange hjem. Men der er nu så meget at vælge imellem i forhold til Senseos egne kaffepuder og kompatible varianter, at det bliver svært nu at beslutte, hvad præcist man skal købe.

De originale Senseo kaffepuder

Da de frigav deres kaffemaskiner, tilbød Senseo en række bløde kaffepuder til at passe sammen med maskinen. Med tiden udvides valget af Senseos egne kaffepuder til at behage et bredere publikum. Senseo bruger det samme slags klassiske filterpapir, som du får til din elektriske drypfilter kaffemaskine.

Selvom mærket siger, at papirdelen af ​​deres kaffepuder endnu ikke er genanvendelig, er den stadig mere miljøvenlig end at bruge plastkapsler. Og hvis du er ivrig efter at gøre noget godt for miljøet, kan hver kaffepude let reves op for at tømme kaffegrundene til kompostering eller havearbejde, og læg derefter det resterende papir i din skraldespand.

Senseo Extra Long Classic

Hvis du har brug for et stort krus kaffe først om morgenen, er dette noget for dig. Senseo Extra Long Classic leverer en afbalanceret kaffe, nok til at vække dig op på en forsigtig måde. Placer bare din kaffepude i holderen og tryk på knappen med to kopper.

Senseo Kenya

Senseo Kenya er en blanding af Arabica fra det frugtbare land Kenya. Det giver dig en aromatisk espresso med en behagelig intensitet. Perfekt til at dele med dine gæster efter en god frokost.

Senseo Cappuccino

Nogle gange har du brug for en lille godbid. Senseo Cappuccino kaffepuderne giver dig en kaffe med afbalanceret intensitet, toppet med en glat cremet skum. Drys lidt kakaopulver ovenpå for et ægte smagsindtryk. Anvend Senseo Cappuccino sammen med 2 ældre kopper.

Senseo kompatible kaffepuder

Kaffemærker indså hurtigt potentialet med Senseo og begyndte at producere deres egne bløde kaffepuder, alle designet til Senseo maskiner . Det er en god ting for forbrugerne. Det betyder, at du ikke er bundet til kun et mærke til din kaffe, og du får prøve et større udvalg af drikkevarer i et blødt format.

Cafe Royal

Café Royal er et velkendt mærke af kaffe fra Schweiz. Med 65 års erfaring og et team på kun 560 mennesker har kvaliteten af ​​deres produkter og deres moderne tilgang gjort Café Royal til et attraktivt mærke, som passer til Senso maskinerne.

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen