Vælg den rigtige babyalarm

Den første periode af en babys bliver det meste af tiden brug på at sove, hvilket er en naturlig del i barnets udvikling. Men når barnet sover, så kan det både være en befrielse, men også et stress element for alle forældre. – Denne artikel er produceret i samarbejde med Babyalarmen.dk, som har en af landets måske bedste guides til køb af babyalarm. 

Ved den mindste lyd bliver man i tvivl om babyen sover, var det hunden, var det blæst eller var det faktisk babyen der gav lyd fra sig? Det findes der heldigvis en løsning på, som de fleste mennesker på forhånd allerede kender til. Ved at investere i en babyalarm kan du få et øre til at stå direkte ved siden af din baby. 
Så er du sikret at du ikke misser en lyd fra din baby – og det er lettere for dig at finde ro for alle de andre lyde. 

 

Hvilken babyalarm skal jeg vælge? 

Det kan være svært at vide, hvilken babyalarm du skal investere i. Markedet er stort – men med et par enkelte råd, så kan du gøre hele processen lidt lettere. For det første skal du finde ud af, hvor stort dit behov egentligt er for en babyalarm og hvilke funktioner du ønsker. 

Der er f.eks. babyalarmer der kun fungere via lyd, hvor der er andre der har et kamera i sender-enheden, som du kan se på modtager enheden. For nogle er det en nødvendighed for dem at have videofunktionen på, hvor for andre mennesker er det lige gyldigt. 

Jo flere funktioner en babyalarm har, jo dyrere bliver den også – hvilket giver god mening. 

 

Invester i en god babyalarm

Det kan anbefales at man rent faktisk investere lidt ekstra penge i en god babyalarm. Det kan f.eks. være en model fra Neonate, som vi personligt synes er en af de bedste babyalarmer på markedet. 

 

Udover du får en babyalarm med flere funktioner tilgængelig – så vil babyalarmen med garanti også være i bedre kvalitet. I dette marked er der stor forskel på kvaliteten på de billigste og de dyreste. Hvis man på forhånd ved, at man skal have mere end et barn så kan der være mange penge at spare ved at købe en babyalarm i god kvalitet. Ved at vælge en i lidt bedre kvalitet så holder de typisk længere. En anden ny ting på markedet er babyalarmer, som du kobler op med din smartphone. F.eks. som Nabby Babyalarm

 

Stråling i babyalarmer

For nogen mennesker er det vigtigt at vide, hvor meget stråling der bliver udsendt fra babyalarmen. I de fleste nyere modeller er det minimalt og typisk under 10miliwatt. Det er vel og mærke ikke konstant stråling på de nye modeller, som man kan opleve på mange gamle modeller. 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen