Tre måder at teambuilde med vennerne på

Oversigt over indhold

Der er få ting der får os mennesker så tæt sammen som teambuilding øvelser eller konkurrencer. Vi mennesker har et helt naturligt gen for konkurrence og de fleste af os bliver helt opkørte bare ved tanken om at kunne vinde over sine venner i et eller andet.

Dette konkurrencegen kan faktisk godt bruges til at opbygge gode og vedvarende relationer med venner og sikre at i forbliver tætte mange år frem – og det er bestemt værd at slå et slag for, da familie og venner i sidste ende er alt vi mennesker har. 

Hvis du har gået og brainstormet lidt i gode aktiviteter du kan lave med vennerne, så er du kommet til det rigtige sted. Jeg har nemlig skriblet et par skudsikre måder ned, hvorpå du både kan konkurrere, komme tættere på- og hygge med vennerne – du finder dem herunder:

Paintball

Er måske mere en drengeting end pigeting, men derfor skal den stadig med. Paintball er en fantastisk måde at både få teambuildet med vennerne samtidigt med at i er i konkurrence. Udover at være virkelig sjovt, hårdt og en smule smertefuldt, så er painball også i høj grad noget der får blodet til at løbe hurtigt – og når vi mennesker emmer af adrenalin husker vi også altid de vi har oplevet. Så det gør paintball til den mest fantastiske sport, da de er noget i med garanti vil snakke om mange år frem.

Poker

Hvis ikke i er til det med at skyde på hinanden og holde krigsførsel blandt vennerne, så er i måske ude i mental krigsføring hvor alle er mod alle. Der er ingenting som en omgang gratis poker mellem vennerne der kan få os til at føle os både enormt gode og selvsikre til elendige. Hvis du er ude efter at skabe noget adrenalin og tilspidse konkurrencen, så kan du altid foreslå at alle lige smider 100 kroner i puljen – så skal du bare se løjer.

Overlevelsestur

En overlevelsestur, uanset om det er en uge eller en weekend, er en af de bedste måder du kan komme tæt på dine venner. Ved at komme væk fra mobiltelefoner, by larm og ud i skovens dybe stille ro får i også mulighed for at have nogle gode snakke over bålet. Overlevelsesture er også den perfekte sammensmeltning mellem hyggeligt og virkelig mande mand. Bålet skal laves, pladsen skal fikses og maden tilberedes uden brug af moderen ting – det er også lidt teambuilding.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen