Tips og tricks til en sundere krop

Hvis du går og drømmer om at leve et lidt sundere liv, så stil dig om bag køen. Der er få ting vi mennesker drømmer lige så meget om som at være en sundere/bedre udgave af os selv. For nogen ender det i ekstremer hvor intet er sundt eller godt nok, mens andre er gode til at finde den gyldne middelvej. 

Sundhed er en af de begreber der ikke er så nemme er definere som man måske skulle gå og tro – for hvornår er du egentligt sund? Sundhed og opfattelsen af selsamme kommer i virkelig høj grad an på hvor du er i dit liv og hvor du gerne vil hen. 

Nogle mennesker drømmer om at tabe nogle kilo og mener selv at det ville være den sunde ting at gøre, mens andre drømmer om at tage dem på, da de mener at det er den sunde ting at gøre.

Nedenfor finder du et par tips og tricks til at få en sundere krop – uanset hvilken type krop du nu engang måtte have.

Definér dine mål

Det første og smarteste at gøre, hvis du har besluttet dig for at du gerne vil leve et sundere liv er at sætte nogle mål op for dig selv, så du har en klar vej fra start og ikke ender med at blive en af de ekstreme typer jeg nævnte tidligere.

Ved at sætte nogle mål op for dig selv kan du også bedre vurdere hvor langt du er i forhold til hvor du startede. En sund krop er nemlig utrolig subjektiv og derfor bliver du også nød til at spille efter dine egne regler – ellers ender du med at ville alt for mange forskellige ting, hvilket ender med at demotivere dig mere en at motivere – og så ender du garanteret med at gå i stå.

Vær overbærende

Selvom denne artikel handler om at være sund bør du også give dig selv lidt snor, at have plads og rum til at fejle er nemlig med til at øge din mentale velvære. Der er få ting der kan få os mennesker ned med nakken som dårligt mentalt velvære. Hvis vi pacer os selv så hårdt at vi ikke giver plads til at fejle og være menneske i ny og næ, så ender vi med at gå og være sure på os selv, hver eneste gang vi ikke kæmper for det sundere liv – og det er ikke sundt for hjernen.

Andre sider om sundhed:

 1. bedreholdning.dk
 2. engodloebetur.dk
 3. enguidetilsundhed.dk
 4. fitnessbladet.dk
 5. fitnessexperten.dk
 6. friskogsundmad.dk
 7. helseogsundhed.dk
 8. simplebalance.dk
 9. sunde-madvaner.dk
 10. sundesager.dk
 11. sundhedidanmark.dk
 12. sundhedshjaelpen.dk
 13. sundhedsmagasin.dk
Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen