Slips og butterfly til enhver lejlighed

Slips og butterfly

Slips og butterfly er noget enhver mand burde have i sin garderobe. Det er en stabil ting, der er tidsløs og kan bruges til at gøre ethvert outfit professionelt og stilfuldt. Begge dele findes efterhånden i alle tænkelige former og farver, så du behøver ikke være bekymret for at skulle gå i det samme sorte kedelige slips hver eneste dag. Nu kan du være stilet og udtrykke den personlige identitet gennem de forskellige mønstre og stofarter som de findes i efterhånden. Er du i tvivl om du er mere til det ene end det andet? Så er her nogle tips til, hvordan du vælger. Lige gyldigt hvad du er mest til, kan du finde et stort udvalg af begge dele på Modefyren. Så kan du kigge igennem de mange forskellige slags til at finde ud af, hvad du bedst kan lide. 

Hvad er du mest til?

Begge dele er stilede og klassiske, men der er alligevel stor froskel på hvad du vælger. Slips er den mest klassiske udgave, og er også den af de to muligheder der er mest versatil. Du går aldrig galt i byen med et slips, og det kan bruges både til mere afslappede situationer og de store gallafester. Derudover er slipses også mere professionelt en butterflyen er, da den er mere business og udstråler selvsikkerhed og at du har styr på tingene. Slipset er et klassisk maskulint symbol der fremhæver dine bedste træk, og kan gøre ethvert look mere professionelt. Hvis du er i tvivl om, hvad du skal vælge, så er slipset det sikre valg, og et du aldrig kommer til at have problemer med at have valgt.

En butterfly er mere kreativ og lidt mere vovet. Butterflys kan både være mere afslappede og mere stilede. Hvis du vælger en sjovt farvet eller mønstret butterfly, behøver den slet ikke være formel overhovedet. I stedet kan du vælge at bruge den til ethvert outfit og gøre det lidt sjovere og mere personligt. Det er en utrolig god måde at bringe lidt mere sjov og personlig stil ind i dit tøjskab, og vil hurtigt skabe noget diversitet. Vælger du dog en klassisk butterfly er det også valget til den stilede smoking. Skal du være helt pæn på den, er butterflyen valget for dig. Den symboliserer at du tør stå ved dine valg, og giver James Bond vibes til dit outfit. Det er helt op til dig, hvad du vælger.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen