Scratch map – den fantastiske måde at holde styr på din rejselyst

Er du også typen som elsker at rejse, opleve verden, opleve forskellige kulturer og ikke mindst, bare skabe en masse fantastiske oplevelser for dig selv, som du kan huske tilbage på i lang tid fremover? Men har du rejst så meget, at du snart har bare lidt svært ved at huske hvilke lande du har været i og hvor du ikke har været, så skal du måske have fingre i et Scratch Map, som er den helt perfekte måde at holde styr på dine mange rejser.  

Med et scratch map har du hele tiden et overblik

Har du en lang og måske krøllet seddel i skuffen, hvor du har skrevet de lande ned som du har været i og en anden krøllet seddel over de lande du gerne vil besøge? Så læs lige med her. For her får du en helt igennem fantastisk løsning på din krøllede seddel og chancen for at miste denne seddel er ret lille. Med et scratch map har du hele verden samlet et sted. For hver gang du har besøgt et nyt land, kan du skrabe landet fri og få en flot farve frem. Jo mere du får skrabet på kortet, jo flere forskellige farver får du frem. Så ikke nok med at kortet hjælper dig med at holde styr på dine besøgte lande, så får du også en flot løsning, lige til at hænge på væggen og så er det sjovt at skrabe landene efterhånden som du har besøgt dem. 

Planlæg din næste rejse

Ikke nok med du kan holde styr på hvor du har været med et scratch map, så får du også her en oplagt mulighed for nemt og hurtigt at se, hvor i verden du mangler at tage hen. Måske der er et land imellem nogle forskellige lande du har været, som du meget gerne vil have skrabet nu. Eller måske du slet ikke har bevæget dig i et bestemt område i verden. Uanset hvad det måtte være, så får du næsten ikke en smartere måde at holde styr på det på. 

Har du kortet hængende fremme et sted, hvor dine gæster ser det, vil det formentlig også være en god mulighed for at snakke om dine rejser. For mon ikke der er et land eller to, som leder op til en snak og et spørgsmål om hvordan det var? På den måde har du også hele tiden dine minder lige ved hånden og mon ikke du også bliver lidt glad og får nogle minder frem, hver gang du går forbi kortet?

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen