Sådan vasker, tørrer og plejer du bedst dit hår

Når håret er blevet tørt og umedgørligt, kan der være behov for førstehjælp, så du får en god hårdag. Håret har brug for forskellige plejeprodukter, men det er også en god ide at behandle håret rigtigt, når det skal vaskes og tørres. 

Hvis du gerne vil vide mere om hvilke hårprodukter der er rigtigt gode,  kan du læse anmeldelser, få gode råd og tips til skønhed her: sammenlign priser på beauty

I det følgende kan du læse nogle nyttige tricks til sundere, lækre og bedre hår:

Vælg det hårplejeprodukt, der passer til dit hår

Når du skal pleje dit hår og er det vigtigt at finde det produkt, der passer til dit hår, hvad enten det er fyldigt, kraftigt eller fint. De forskellige produkter har ingredienser, der er specielt målrettet forskellige typer hår og hud. Tag gerne frisøren med på råd, eller læs anmeldelser, der vurderer hvilke produkter der passer. Du kan læse anmeldelser af forskellige produkter her: sammenlign priser på beauty

Beskyt håret med balsam

Om vinteren er hår og hovedbund udsat for kulde, hårdt vejr og temperaturskift, når du f.eks. kommer ind i varmen fra den isnende kulde. Balsam giver beskyttende pleje af håret, og sikrer en fin glans og tekstur i håret. Balsam er også godt, hvis dit hår har tendens til statisk elekticitet. Når du bruger balsam, er det en god ide at fordele produktet fra midten af håret og ud i spidserne, så håret ikke tynges ned af balsam. 

Tør håret forsigtigt med håndklædet

Håret er mest følsomt for skader, mens det er vådt. Så istedet for at give håret den helt store rusketur med håndklædet, er det bedre at duppe og trykke håret tørt med håndklædet. Når du skal børste håret, så brug gerne en blød børste med naturhår, og du undgår at håret knækker og ødelægges. Hvis håret er meget filtret efter vasken, er et godt fif at starte med at børste spidserne af håret og langsomt arbejde sig indad mod hovedbunden med børsten. 

Kombiner hårtørring med et plejeprodukt

Når du føntørrer håret, slider det på håret. Du kan minimere skaden ved at bruge et produkt, som beskytter håret imod varmen. Det er også en god ide at tørre håret på en lavere varmeindstilling. Efter føntørringen kan du komme et plejeprodukt i, der giver håret ekstra glans og hold. En anden god ting er at lade håret lufttørre engang imellem, frem for at tørre det med hårtørrer. 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen