Sådan får du startet et kontor

Hvis der er én ting de fleste iværksættere der har startet et kontor op ville ønske de havde vidst, før de gik i gang, så er det at der er et utal af forskellige småting der skal indkøbes, før man rigtigt har det hele.

Billige kuglepenne, kontorstole, borde, planter, køkkenfaciliteter og listen bliver ved. Derfor er denne artikel en lille huskeseddel omkring de mest essentielle ting – velbekomme. 

Det lavpraktiske

Her er det en god idé at sætte sig ned, og så bare gå i gang med at overveje hvad der er i det helt perfekte kontor. Det strækker sig over stole, borde, computer, strømstik, kuglepenne, blokke og alt hvad du kunne drømme om at få brug for i sådan et kontor – hvis du har det når du starter vil du bare være den del mere tilfreds, når du så for brug for det.

Samme fingerregel gælder for fællesområdet. Hvad ville du ønske der var i det perfekte fællesrum?, her ville ting som sofa, sofabord, kaffe, te, lille cola-køleskab nok være rare ting at have. 

Når man indretter et kontor er det vigtigt at huske at det ikke bare skal være uhyre praktisk, det skal også være hyggelige omgivelser, hvor dine medarbejdere har lyst til at bruge 37 timer om ugen – det handler om at holde humøret oppe, ikke forvandle arbejdspladsen til et gammelt intetsigende klasseværelse. 

Køkkenet

Er lidt en liga for sig selv, mest fordi det kunne være at du havde planer om at få mad udefra igennem en ordning eller andet. Hvis det er tilfældet kan du let springe over dette stykke. Hvis ikke så bør du indrette det efter dit eget køkken (bare med flere af hver ting selvfølgelig). 

Det kunne være en god idé at overveje hvordan du gerne vil have at de ansatte bruger køkkenet – skal de kunne lave simpel mad derinde? For hvis det er tilfældet kunne det være en god idé at placere køkkenet ude af fællesarealet og kontoret, så man ikke pludseligt har et kontormiljø der dufter af mad hele tiden. 

Sidst men ikke mindst

Så er det en utrolig god idé at forhøre sig ved de mennesker der kommer til at bruge meget tid i kontoret – det er i sidste ende dem der bør bestemme hvilke rammer de gerne vil have på deres arbejdsplads. Det ville også i høj grad give et godt forhold at selv lade dem bestemme over deres rammer.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen