Rynkerne kommer på et eller andet tidspunkt

Man siger at der kun er to ting i livet, der er sikkert – skat og døden. Men jeg vil dog vove at påstå at rynkerne også får deres indtog på et eller andet tidspunkt. På et eller andet tidspunkt kommer de og så er spørgsmålet hvad du så vil gøre ved det. Det er blevet ret populært at ’owne’ sine alderdomstegn. Grå hår for eksempel. Og nogle har det måske også sådan med rynker. Men der er mange, der ikke har det sådan.

Hvilke cremer bruger du?

Når du skal finde en god rynkecreme, er der meget at vælge imellem. Rigtig meget endda. Når du er ude og handle ind vil du blive mødt af alle mulige forskellige spørgsmål i forhold til hvem cremen er til, hvordan vedkommendes hudtype er og hvor gammel personen er. Udvalget er kæmpestort. Måske for stort endda. De forskellige brands reklamerer med hver deres spidskompetence inden for hudplejeteknologi og brander sig sikkert med en grøn vinkel og bæredygtighed.

Den nemmeste måde at tage hul på det på er ved at finde en god oversigt, som du stille og roligt kan se igennem, læse om produkterne og danne dig et overblik over, hvad der findes, hvad de koster og hvordan de får dig til at se 10 år yngre ud på 10 dage. Tjek listen her gode rynkecremer kan du se her.

Anbefalinger fra himmel eller helvede

Vejen til helvede er brolagt med gode intentioner siger man. Derfor skal du være ekstra skarp når du køber hudpleje produkter til dig selv, fordi du kender din hud godt og du ved hvad du vil give for varen. Men gode råd kan sagtens være kærkommen – nogle gange kan man tro, at man har fedtet hud, men i virkeligheden er ens hud ret tør. Så er er lang vej igen til at finde en god creme. Men et sted hvor du kan blive inspireret og du kan få mættet din sult efter at finde den helt rigtige creme er Bapoon.dk her kan du udforske et utal af produkter til din hud.

Du har fortjent at bruge produkter, der passer til dig og din hud og du har fortjent at se godt ud. I dag, i morgen og resten af dit liv. Så brug noget tid på at udforske de forskellige cremer og tænk på hvordan du vil have det når du begynder at bruge cremen. De første tegn burde vise sig efter 6-8 uger, så glæd dig til den nye version af dig.

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen