Polo trøjer med eller uden logo

Hvad er en polo trøje egentlig?

En polo er en type af trøje, der oftest har næsten samme form som en t-shit. Stoffet er ofte tyk bomuld. Den har en krave, og knapper, men ikke hele vejen ned som ved en skjorte. Nogle poloer har også en lomme.

Poloen er specielt blevet brugt af polo-, golf- og tennisspillere, og er ellers som hverdagstrøje meget afslappet og smart i stilen.

 

Logo på en polo trøje

Lacoste og Ralph Lauren

To af de store mærker som sælger poloer er Lacoste og Ralph Lauren. Begge er kendt for at have deres respektive logo på poloen. Poloer fra Lacoste har en krokodille som logo, og Ralph Lauren har en polospiller. Specielt gældende for Ralph Lauren, kan det godt virke som et status symbol at have en trøje med polospiller symbolet på, siden Ralph Lauren ligger mere i den bekostelige ende, og at det dermed kan virke ekstravagant, at man har symbolet på brystkassen.

Betaler man for mærket på en polo?

Der er ingen tvivl om, at der er nogle poloer der er meget dyre, hertil kommer så spørgsmålet: Betaler man for at der er er broderet en krokodille eller polospiller i toppen af den ene side af poloen?

Poloer som Ralph Lauren ligger i den dyre ende, men er også af god kvalitet. Men man skal dog passe på med at lade sig narre af et dyrt mærke, da det ikke altid er den dyreste vare der er den bedste. Så altså: vær mere opmærksom på kvalitet end pris.

Uniformer

Poloer med logo bruges også nogle steder som arbejdsuniform. Target bruger for eksempel den røde polo med Target logo\’et på.

Andre logoer på polo trøjer

Eftersom der findes så mange poloer hvor logoet spiller så central en part af hvordan en polo ser ud, er det blevet populært for poloer at have en form for logo på en logo trøje, enten med mærkets logo, eller et andet form for symbol.

 

Polo med logo til enten privat eller firma

 

Hvad kvalificerer en god polo trøje?

Hvis man leder efter en polo trøje af god kvalitet er det ud over mærke og logo en god idé at holde øje med:

  • Materialet af stoffet (for eksempel hvor tykt det er)
  • Kvaliteten og udseende af knapperne
  • Hvordan den håndterer at blive vasket (kan den fastholde både farven og størrelsen, eller er der risiko for at den falmer eller krymper?)
  • Hvordan kraven sidder, og at den hverken er for lille eller kryber op når man har den på.
Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen