Parterapi er meget virkningsfuldt

Det kan være, at du er i tvivl om, hvorvidt parterapi er noget for dig eller noget for jer som par. Man ved ikke helt hvad ma går ind til og hvad man skal tale om. Man er nervøs for om det overhovedet kommer til at hjælpe på parforholdet, på skænderierne, på uoverensstemmelserne og på troen på parforholdet. For at være villig til at gå i parterapi, skal man have en tro på at det kommer til at have en effekt, og den tro er alfa omega for at parterapien kommer til at virke.

Parterapi der hvor du bor

Du behøver ikke at kigge langt for at finde en parterapeut i dit nærområde, hvis du bor i Højbjerg, er der rig mulighed for at gå i Parterapi i Højbjerg. Slå det op på Google og find den udbyder, som du føler dig tryggest ved. Ta’ kontakt til vedkommende og få en telefonisk samtale, hvor du fortæller lidt om hvilke problemer I har som par og hvad I godt kunne tænke jer at få hjælp til.

Det er en god idé, hvis du har skrevet et par noter ned inden du ringer, så du får det hele med. Ellers er parterapeuten som regel god til at spørge ind til din og jeres situation. Han eller hun vil stille nogle forskellige spørgsmål, som du skal svare på. Og vær ikke bange for at du ikke kan svare, det kommer til dig når du er klar til det og et ’det ved jeg ikke’ må man også gerne svare med. Det kan for nogle være sidste udvej og en svær situation at stå i, og det parterapeuten fuld forståelse med. 

Hvad vil I gerne sammen

En af de ting, som I som par helt sikkert kommer omkring og skal svare på er, hvad I godt kunne tænke jer, at få hjælp til. Hvad havde I forestillet jer at udfaldet af terapien skulle være og hvordan vil I gerne have det, når I er færdige med terapien? Nogle parterapeuter taler også med jer individuelt, hvis I er med på det, for at komme mere i dybden med problematikkerne og udfordringerne og for at få jeres individuelle og personlige holdninger at kende uden at være bange for at den anden bliver sur.

Dette kan være en rigtig god måde at få luftet alle sine tanker på. Så hvis du vil arbejde på dit parforhold, så gør noget ved det allerede i dag.

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen