Pak en lille taske med det her, når du skal flytte

Der findes en række store livsbegivenheder, som mange af os oplever i løbet af vores tid her på jorden, og tænker tilbage på som noget særligt stort.

Det er stort, når en lille ny kommer til verden. Det er stort at blive konfirmeret. Det første kys er også en begivenhed, der er omvæltende for de fleste af os; og får du glæden af at finde sammen med en partner og gifte dig med ham eller hende, vil I garanteret også tænke tilbage på jeres bryllupsdag som en vigtig livsbegivenhed.

At flytte til en nyt sted hører også med på listen over vigtige livsbegivenheder.

Når endelig du eller I har fundet det rigtige sted, og købsaftalen eller lejekontrakten er underskrevet, er der masser af eventyr i vente: en masse nye steder, der skal udforskes og nye mennesker, der skal mødes og måske får du oven i købet nogle nye bekendskaber eller venskaber med i hatten.

Men inden du når så langt, er der selvfølgelig en hel del praktiske opgaver, der skal ordnes i forbindelse med selve flytningen. Det kan godt være hårdt arbejde, men heldigvis går processen nok en hel del lettere, hvis du får hjælp til flytningen af et af de bedste danske flyttefirmaer

Du har gjort din research…

At få pakket ned er en vigtig del af arbejdet med at flytte. Men selvom det lyder ret simpelt – at pakke – så kan der godt være nogle fælder, man falder i. Især hvis det er første gang, du står over for en stor flytning. 

Men du har naturligvis gjort dit forarbejde godt og grundt og fundet af af, at du skal planlægge pakningen godt, så der er system i nedpakningen og du ved, hvor alle tingene er.

Du har naturligvis også fundet ud af, at det er smartest ikke at pakke for tungt. Når man har travlt med at få pakket ned, kan man godt komme til at få pakket alle de tunge ting ned i samme kasse. Men det er lidt ligesom at tisse i bukserne for at holde varmen. For måske gik det lidt hurtige, da du bare smed ting tilfældigt ned i kasser under pakningen. Men til gengæld kommer det til at give dig en del udfordringer senere hen, hvis du ikke har fået fordelt vægten ud i forskellige kasser. For det bliver altså rigtig tungt at slæbe, især hvis kasserne også skal op af trapper.

Du glemte bare én ting

Men – selvom du har fulgt alle retningslinjer for en god nedpakning, og alle jeres flyttekasser og IKEA-poser er ankommet til jeres nye hjem i god behold, opdager du hurtigt, at der var én ting, du skulle have tænkt over, da du pakkede kasserne ned.

For nu står I nemlig der, og klokken er 22.00 om aftenen, og I vil gerne have børstet tænder og komme ned under dynerne.

Problemet er bare: at alle tandbørster, tandpasta, shampoo og dyner ligger spredt ned i bunden af forskellige kasser og kufferter og poser, hvor de absolut ikke er så lette at få fat i.

Gider du stå i den situation? Efter en lang flyttedag, efter at mærket er faldet på og du er godt og grundigt træt?

Nej vel.

Heldigvis er der et enkelt tips, der kan få dig til at undgå alt postyret med at skulle finde frem til dine essentielle ting:

Pak en lille taske med alle de vigtigste ting, du skal bruge under flytningen, som man skal bruge mens man flytter. Det kan være tandbørste og tandpasta, shampoo, noget skiftetøj og nattøj, ligesom det er godt at have en rulle toiletpapir og et håndklæde klar. Mobilopladeren og nøglen til jeres nye hjem er også godt at have ved hånden, ligesom du kan pakke en lille kasse med værktøj til at samle sengen og sætte gardiner op med.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen