Når familiens kok bliver træt af at lave mad

Der er nok at se til i dagens familier i dag. Danmark er ikke længere gule marker, roligt tempo og hygge. Det moderne danske samfund har udviklet sig i raketfart over de sidste 50 år og med kvinder på arbejdsmarkedet og kvinder der vil realisere sig selv, så ser familielivet anderledes ud. Og heldigvis for det. Det er i dag alment kendt at når kvinder tjener penge gør det noget godt for samfundet og jo flere kvinder der tjener penge, jo mere ligeligt bliver samfundet i dag. Mænd har også ændret lidt af deres gammeldags og – ville nogle sige – lidt forstokkede måde at være ’familiefædre’ på.

I takt med at kvinder vil en masse og realisere sig selv professionelt er der heldigvis flere og flere mænd, som tager noget af barslen og ønsker at være en del af børnenes liv på en helt anden måde, end de måske selv har oplevet det.  Begge ting er positive og trækker i den rigtige retning for et mere lige samfund. 

 

Madlavning er et fællesansvar

 

I dag er det stadig flest kvinder der laver mad i husholdningen. Dog har det rykket sig rigtig meget i løbet af mange år, hvor mange mænd også er begyndt at lave mad til familien, men det er oftest i de mere moderne familier og generationer der er yngre end 50 år. Men hvad sker der  når familiens kok kører død i det og ikke gider at lave mad mere, eller er løbet tør for retter der kan laves hver eneste dag året rundt? Så ska der tænkes kreativt, men du behøver ikke at kigge alt for langt for at få fingrene i Kokkens Hverdagsmad. Med  måltidskasser kan du få opskrifter, friske råvarer og en få mættet din appetit så tit du har behov for det. Du bestemmer selv om dette er noget, du vil have leveret 2-3-4-5-6 eller syv gange om ugen. Alt kan lade sig gøre, du skal bare vælge.

 

Hjemmesiden vil inspirere dig

 

Er du usikker på om det er noget for dig, så gå ind på en leverandørs hjemmeside og se hvad de tilbyder, hvad du kan få sendt hjem og hvilke opskrifter der er. Du vil blive inspireret og kan se alle de muligheder der er for dig og din familie. Det er slet ikke så svært at lave god mad, hvis man bare får en smule hjælp i hverdagen, både i forhold til tid og inspiration.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen