Lider du af stoppet næse?

Forkølelse og høfeber

Forkølelse og høfeber er nogle af de primære grunde til, at folk døjer med stoppet næse. Det er desværre ikke altid noget man føler, man kan gøre ved. Vi bliver alle sammen syge og har oplevet ikke at kunne trække vejret ordentligt, og det er meget frustrerende. Ud over at forkølelse gør én sløj, så hjælper det ikke, at det også nedsætter ens luftveje. Høfeber er næsten endnu sværere at forholde sig til, fordi det ikke er noget man kan blive rask fra, og det er forskelligt hvor godt allergipiller virker for folk. Derfor kan den stoppede næse være et symptom og til stor gene for dem som oplever det hver sommer, når der nu ellers bliver så dejligt varmt udenfor. 

Hvad kan man gøre ved en stoppet næse?

Hvis du lider af forkølelse er en af de mest åbenlyse løsningsmuligeheder at vente til du bliver rask. Det kan hjælpe dig med ikke at skulle købe en masse produkter, men kan desværre tage noget tid. Hvis du har tålmodigheden kan du vente og sørge for at sove en masse og drikke meget væske, så burde det gå væk af sig selv efter noget tid. 

Men hvis du har høfeber eller ikke har tålmodighed til at vente eller gå rundt og snøfte hele tiden, så kan det være nødvendigt at finde nogle andre metoder. En af de mest brugte er næsespray, som kan hjælpe med at løsne det snot der sidder oppe i næsen og få den næse til at løbe i vand. På den måde er den ikke længere stoppet og hjælper med at befri dine luftveje. Det kan for nogle være ubehageligt at skulle stikke den op i næsen, men friheden ved at kunne trække vejret bedre og ikke have stoppet næse er for de fleste meget bedre end det korte ubehag. 

Et problem med næsespray fra håndkøb kan være, at effekten hurtigt aftager og derfor skal du bruge den flere gange med mindre og mindre resultat. Flere udvikler faktisk også en afhængighed af næsespray, fordi de har nogle stoffer der kan give en lyst til at blive ved med at bruge den. Derfor kan du i stedet overveje at bruge en inhalator mod stoppet næse som et naturligt alternativ til næsesprayen. Den virker meget effektivt mod den stoppede næse, og giver dig mulighed for at trække vejret godt uden at skulle være bekymret over virkningen.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen