Hvordan vælger man den rette penisring?

Udvalget af penisringe er ikke just småt. Har du besluttet at købe en penisring, hvad enten den er til dig selv eller din partner, er der derfor mange at vælge mellem. Det er dog kun en fordel, da du er sikret, at der også er en penisring blandt det store udvalg, der lever op til dine krav.

Er det første gang, du skal købe en penisring, er det dog ikke sikkert, at du ved, hvad du skal se efter. De adskiller sig nemlig fra hinanden på et hav af forskellige punkter, hvilket man naturligvis skal være opmærksom på.

Sådan vælger du den rette penisring

Du kan både finde penisringe i faste og bløde materialer, men også i forskellige størrelser. Er det første gang, du skal eksperimentere med en penisring, kan en fleksibel og justerbar ring i 100 % ftalatfri silikone være et godt valg. Den er nemlig udviklet til at kunne forme sig efter din penis, og er desuden blandt de udgaver, der er lettest at bruge – især som nybegynder.

Hvis du står over for at skulle købe en Penisring, er det dog altid en god idé at stille dig selv følgende spørgsmål:

  • Skal den have en glat eller rillet overflade?
  • Hvor bred en ring er der brug for?
  • Hvilket materiale skal den være lavet af (silikone, TPR-gummi, metal)?
  • Skal den have indbygget vibration eller ej?
  • Hvad må den koste?

Hvis du eller I er til fetish, eller du er erfaren bruger af disse ringe, kan en variant i metal være et godt valg. De giver dig nemlig en mere kraftfuld oplevelse, da materialet ikke giver sig, som det gør sig gældende for gummi og silikone. Er det din første penisring, er det dog næppe en ring i metal, der er det rette valg.

I forhold til overflade og design, er der et hav af muligheder. Du kan finde sorte ringe, gennemsigtige varianter, og de helt frække udgaver med riller, nubret overflade eller perler. Vær opmærksmom på, at designet af ringen kan have indflydelse på den effekt, der opnås. Derfor handler det ikke blot om, hvordan den ser ud.

Overvej at vælge en penisring med vibration

Vil du være sikker på, at både du og din partner får maksimal nydelse ud af brugen af penisringe, bør du vælge en variant med vibration. Her vil den være forsynet med en lille, men kraftig vibrator, som du ofte selv kan indstille intensiteten af.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen