Guide: Køb dine hår extensions online

Hvis du går og drømmer om langt og fyldigt hår, så er hair extensions den helt oplagte mulighed for dig. Hos Extend Your Beauty kan du finde et stort og varieret udvalg af farver, når det kommer til hår extensions. Du kan få både hårtrenser som du kan anvende til flettemetoden og microweft. Du kan også få totter til hot fusion og i tip totter til cold fusion. Kort sagt, så kan du helt sikkert finde noget som falder i din smag!

Extend your beauty importerer selv alt håret fra sortimentet direkte fra fabrikken, hvor det fremstilles. Det kommer virkelig dig til gode, da priserne derved kan holdes nede uden, at gå på kompromis med kvaliteten af håret – og derfor kan du købe relativ billige extensions hos Extend your beauty. Håret du finder hos Extend your beauty er 100 % ægte remy menneskehår, hvilket giver et flot hår der ikke filtrer og kommer til at se medtaget ud hurtigt. De mørke hår extensions kan sagtens holde sig op til et år med den rette pleje, og behandling. Det lyse hår har i gennemsnit en levetid på omkring seks måneder med rette pleje, da lyst hår fra naturens side også er mere følsomt end hvad mørkt hår er. 

Lidt om hvad extensions er

Extensions er en semipermanent løsning – kan man kalde det, for et længere og mere fyldigere hår, hvis det er det man ønsker. Semipermanent betyder, at håret skal oprykkes en gang imellem, da det vokser ud sammen med dit eget, og der vil derfor automatisk opstå udgroninger, og derfor er det en nødvendighed at oprykke håret når der er gået et par måneder eller et par uger – alt afhængig af hvor hurtigt dit eget hår vokser. Med hair extensions kan du opnå, at dit eget hår vokser sig flot og langt, da dine extensions kan være med til at beskytte dit eget hår, når det vokser ud. Ovenstående kræver dog, at du har fået det påsat ved en professionel påsætter, som ved hvordan det skal gøres, så du ikke ender med at dit eget naturlige hår bliver skadet. Det er også meget vigtigt, at du overholder dine oprykningstider og får det udtaget korrekt, så du heller ikke laver skade på dit hår. Det er vigtigt at vælge en, som ved hvad vedkommende laver, når du skal have påført extensions, eller hvis du skal have dem taget ud igen. Extensions kan laves så pænt, at det er umuligt at se, at det ikke er dit eget hår.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen