Guide: Find den bedste kontinentalseng

Oversigt over indhold

Kontinentalseng

En kontinentalseng appellerer rent faktisk til en bred række af forskellige personer og personligheder. Dette skyldes i høj grad, at denne sengetype har tre lag.

Kontinentalseng er en form for seng der i en lang periode har været yderst populær i USA. Dette skyldes i den grad sengens højde, flotte udseende og den høje komfort.

En kontinentalseng består som sagt af tre lag: en boxmadras nederst, derpå en springmadras og øverst en topmadras. Alle disse tre lag er med til at give dig og din krop den ultimative støtte.

Det kan være helt ekstremt svært, at skulle gå på udkig efter den bedste kontinentalseng. Der er mange om budet og man kan hurtigt miste overblikket. Derfor får du i denne guide et klart eksempel på en af de bedste kontinentalsenge på markedet. På denne måde vil du være garanteret en fremragende seng og du vil samtidig blive gjort opmærksom på en seng af høj kvalitet. 

Bedst i test

Venus Luna kontinentalseng er en helt igennem fantastisk seng. Her får du en virkelig god madras, der støtter din krop hele vejen ned. Sengen har tilmed de famøse pocketfjedre i boxmadrassen såvel som springmadrassen. Disse pocketfjedre gør det muligt, at skabe de fem komfortzoner. Det er komfortzonerne der sørger for, at dine skuldre og hofter kan syne dybere ned i sengen, så du samtidig lader din rygrad blive holdt lige, hvilket er den sundeste stilling for din krop. 

Selvom det helt klart er springmadrassen med de fem komfortzoner, der er det allervigtigste element i forhold til din nattesøvn, spiller både boxmadrassen og topmadrassen også en rolle.

Boxmadrassen er den der ligger nederst og sikrer et stabilt fundament for resten af sengen. Noget af det der derfor adskiller denne kontinentalseng fra andre er netop, at der også i boxmadrassen befinder sig pocketfjedre.

Med Venus Luna er boxmadrassen samt springmadrassen pakket ind i et betræk af holdbart møbelstof. Dette møbelstof giver en mere stabil seng og samtidig en super flot og ensartet en af slagsen.

Du kan vælge mellem sort, lysegrå, antracit grå og sandfarvet. Det betyder altså med andre ord også, at du får muligheden for at vælge lige den farve der passer perfekt til dig, dit hjem og i den grad din personlighed.

Kontinentalsengen er altså noget for dig, hvis du ønsker at anskaffe dig en seng, der samtidig med at yde fuld komfort for din krop, også giver dig en seng der passer ind i din indretning. 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen