Gør brug af en grundig byggesagkyndig

Gør brug af en byggesagkyndig, og vær sikker på, at du ikke pludseligt støder ind i uforudsete udfordringer og økonomiske udgifter. Du kan kontakte en byggesagkyndig, der sørger for byggetekniske opgaver, så du altid har en fagperson i ryggen, hvis uheldet skulle ske.

Det er en sikker investering for dig, og det er penge godt givet ud, hvor du undgår at skulle have pungen uventet op af lommen, hvis skaden viser sig at være sket.

Hvorfor en byggesagkyndig?

En grundig byggesagkyndig hjælper dig med alt det, du ikke selv har styr på, når du står over for en hushandel. Det er et sikkert tilvalg af en grundig fagperson, der gennemgår huset, inden du vælger at investere og købe.

En byggesagkyndig kan hjælpe dig med:

  • Et grundigt overbliv og en indsigt i boligens energiforbrug
  • Udarbejdelse af en tilstandsrapport
  • Udarbejdelse af eleftersyn
  • Generel køberrådgivning, så du kan tage de helt rigtige beslutninger
  • Råd til forbedring af boligens energieffektivitet ved et salg

Du har altså rig mulighed for at spørge ind til alle de forskellige aspekter af en bolig, uanset om det er boligkøb eller boligsalg, du er det mindste i tvivl om.

Dette er også en del af din rådgivning

Du kan stå over for direkte problemer ved en bolig, hvor det er vigtigt at have en fagperson bag dig. Her kan en grundig byggesagkyndig også hjælpe dig og fungere som dit sikkerhedsnet. Du får hjælp til:

Gennemgang af skimmelsvamp

En grundig byggesagkyndig kan rådgive omkring skimmelsvamp. Du kan få hjælp til både test, opsporing og forebyggelse. Skimmelsvamp kan være en uforudset hindring, der pludseligt opstår uventet, derfor er det vigtigt med hjælp fra en fagperson.

Skimmelsvamp kan i værste tilfælde være sundhedsskadelig, og uanset problemets opfang, skal du handle og gøre noget hurtigst muligt.

Syn

Hvis du står i en situation, hvor udført arbejde ikke svarer til dine forventninger, kan du få hjælp fra en byggesagkyndig. Her kan den sagkyndige gå ind i sagen om jeres aftale omkring handlen af boligen, dit nybyggeri, ombygningen eller et renoveringsprojekt.

Nybyggeritilsyn

Der kan opstå flere ting ved et nybyggeri, og derfor er det fra starten en god idé med rådgivning og hjælp fra en byggesagkyndig. Når du vælger en sagkyndig til, kan de hjælpe dig under hele processen, alt fra fx gennemgang af tegninger og aftaler til løbende syn og skøn.

Sikring af forsikringsdækning

Hvis du ved overtagelsen af en bolig finder skader, der ikke er nævnt i din tilstandsrapport, kan en sagkyndig hjælpe dig med at vurdere og klarlægge omfanget af dækningen fra dit forsikringsselskab.

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen