Gode råd til at spare penge

Generelt er der mange mennesker derude der ønsker at spare penge på diverse ting, og på den måde skabe sig selv et større økonomisk overskud i hverdagen. Når det så er sagt er studerende på SU ekstra opmærksomme men også nødsaget til at tænke meget over hvad de bruger deres penge på, hvilket tit går ud over det sociale. Tit drejer det sig egentlig bare om at de ikke ved hvordan man skal få mere ud af sin SU, men det får du her en lille kort guide på. Så følg med!

For det første kan det altid være svært at kombinere en SU med at ville være social med vennerne og have råd til at tage på bar eller ud at spise. Derfor er det altid en god ide at udforske de steder man kan tage hen når man går ud, og herved sammenligne de forskellige priser man bliver udsat for. For at finde de billigere steder skal man ofte leder på de små side gader. Det er her der er færre mennesker der kommer forbi, og derfor kommer der ikke ligeså mange kunder som ikke er lokaler og kender stedet. Samtidig har steder på hovedgaderne oftere en dyr husleje som de skal have hjem, og derfor er det tit billigere at gå væk herfra. Samtidig frarådes det folk der gerne vil spare at gå ind på de store kæder. Ved at finde de små og lokaler steder ved de at de skal kunne konkurrere med de store, og derfor skal deres produkter og service også holde en høj standard og kvalitet. Hvilket giver dig som kunde mere for dine penge, og du føler dig ikke snydt, når du endelig vælger at gå ud med dine venner.

Samtidig med det anbefales det i den grad at shoppe tøj (og andre sager) i genbrugs forretninger eller sågar på et loppemarked. Det er efterhånden blevet stort i Danmark at købe ting, som andre ikke længere benytter sig af, og ligeledes sælge ting du ikke længere gør brug af. Du kan også (for at gøre din garderobe lidt sjovere) skifte tøj med dine veninder, din mor eller søster en gang i mellem. Så du føler du får noget nyt tøj uden at du behøver at gå ud og bruge penge på det.

Så hvis du er klar til at Find flere råd til at spare penge på SU her så skal du blot følge dette link, for at få en mere dybdegående forklaring end den ovenstående guide.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen