Find den bedste kontinentalseng

En af de mest populære senge der er på det danske sengemarked er en kontinentalseng. Den adskiller sig fra de andre senge at have 3 lag og ikke som en boxmadras der kun har 2. Samtidig er det en smuk seng, der pynter i et hvert soveværelse. Det er en ekstra fordel at have et soveværelse. hvor det er rart at være i og hvor man følger sig godt tilpas. Det øger muligheden for en god nats søvn og en højere livskvalitet.

Hvad er en god kontinentalseng?

Som tidligere nævnt ligger en af forskellene på en kontinentalseng og en anden seng i de 3 lag som en kontinentalseng består af.  Nederst er der den traditionelle og kendte boxmadras, derefter kommer der en springmadras og tilsidst en topmadras. Nogle gange er topmadrassen en del af springmadrassen. En almindelig boxmadras eller springmadras kommer i 2 lag, når man tæller topmasrassen med. Det er de 2 former for senge, der er kombineret i en kontinentalseng.

En af fordelene ved en kontinentalseng er dens højde som kommer af de flere lag. Det gør den langt nemmere at komme ned i og ud af igen. Det er en stor hjælp, hvis man f.eks. har ondt i ryggen eller andre lidelser, der gør det svært at komme op og ned af en seng. Mange der har valgt at skifte til en kontinentalseng, har fortalt at deres søvn er blivet mærkbart bedre efter de har skiftet.

Den bedste kontinentalseng kommer med 5 komfortzoner der støtter op omkring kroppen imens der soves. Samtidig er det vigtigt at madrassen er ens på begge sider så det er muligt at vende den om. Dvs. at der skal være komfortzoner på begge sider. For at madrassen yder sit bedste er det vigtigt og nødvendigt at den en gang i mellem bliver vendt. 

Hvad koster en god kontinentalseng?

En god kontinentalseng koster i omegnen af 25.000 kr., men har også en levetid på omkring 25 år. Det svarer til en årlig udgift på 1000 kr. 500 kr. pr. person, hvis i er 2. Der findes både dyrere og billigere senge, men en god kvalitetsseng ligger i det prisleje. Mange af forretningerne har gode og billige lånemuligheder med små lave afdrag, hvis man ikke lige har hele beløbet, men stadig ønsker at have en god kvalitetsseng at sove i. 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen