Få overblik over de forskellige typer af oplevelsesgaver

Oplevelsesgaver er rent faktisk et forholdsvis nyt fænomen. Når det så er sagt er det i den grad steget markant i populært over de sidste par år. Dette kommer sig eksempelvis af, at folk ønsker at give mere personlige gaver og herved opleve noget sammen med modtageren af gaven.

Derfor finder der nu også oplevelsesgaver for alle. For at du kan få et bedre overblik kommer der her en kort forklaring på de forskellige kategorier der findes. 

Action og adrenalin

Disse gaver er specielt til ham eller hende der elsker, at få udfordret deres grænser. For dem der elsker at have adrenalinen pumpende i blodet, eller bare at have vind i håret.

I denne kategori finder vi eksempelvis Bungy jump, faldskærmsudspring, helikoptertur, eller en tur i racerbil. 

Wellness og forkælelse

Her finder vi en kæmpe modsætning til ovenstående kategori. Disse gaver bliver ofte købt til kvinder eller par. I denne kategori finder vi alt fra længere spaophold til diverse former for massage og ansigts behandlinger.

Denne specifikke type gave kaldes ofte for luksusgaver, fordi modtageren kommer til at få et ekstra skud luksus i sin hverdag.  

Gourmet

Denne type af oplevelsesgaver indeholder gavekort til brunch, caféhygge og andet i samme tema. Fælles for dem alle er dog, at alle gaverne handler om at forkæle ganen og maven. Dette samtidig med at modtageren naturligvis får en hyggelig stund med vennerne eller en romantisk tid sammen med kæresten eller ægtefællen.

Disse oplevelsesgaver findes til alle mennesker uanset hvilken mad præference man har. Du behøver med andre ord ikke at være til store bøffer. 

Weekendophold og rejser

I denne kategori finder vi korte ophold på diverse kroer og hoteller, eller rent faktisk deciderede ferierejser. Det er nogle af de oplevelsesgaver der er allermest populære.

Danskerne elsker generelt at rejse, eller i det hvert fald at få noget nyt og frisk luft i nogle andre omgivelser. Det er kun budgettet der sætter grænser her, men en enkelt overnatning på en hyggelig dansk kro, kan sagtens være ligeså fantastisk, som en længere rejse. 

Fritidstilbud og kultur

Sidst men ikke mindst finder vi fritidstilbud og kultur. Her bliver modtageren inviteret på nye og lokale oplevelser. Denne kategori er yderst bred og kan være alt lige fra et chokoladekurses eller en whiskey smagning, over et museumsbesøg, til en tur i København med en hjemløs.

I denne sidste kategori er det altså kun fantasien der sætter grænser for, hvad du kan give dem du holder af i gave. 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen