Få gløden og ungdommeligheden tilbage med restylanebehandling

Er alderen ved at melde sig ved synlige tegn og ændringer i dit ansigt? Eller ønsker du blot at komme den lidt i forkøbet, eller få rettet op på nogle ting ved dig selv, så du fremstår som en friskere, sundere og finere udgave af dig selv? Så er der gode muligheder med en god men billig restylane behandling

 

Restylane gør dig frisk at se på

Restylane er et naturligt, vandbaseret middel, der injekseres i huden på samme måde som botox gør. Der er dog stor forskel på de to behandlinger, da restylane ikke lammer musklerne på samme måde, som botoxen gør. Restylane kan eksempelvis bruges, hvis du ønsker at minimere dine mørke rande under øjnene. Der er stor forskel på, hvor synlige folks rande under øjnene er, og det kan komme på baggrund af genetik, hvorfor det kan være arveligt, men det kan også være fordi, du får for lidt væske eller søvn De to sidste ting er der naturligvis råd for, så du kan altid starte dér, hvis du ønsker at minimere dine mørke rande under øjnene. Er du ryger, vil det også typisk kunne ses under øjnene, ligesom allergikere kan have en tendens til at have større og mærkere rande under øjnene. De sidste to ting, kan man desværre ikke fjerne helt, men man kan hjælpe det på vej ved hjælp af restylane, som kan medvirke til, at dine rande under øjnene bliver mindre synlige og mindre mørke. 

 

Hudens måde at leve på

Huden mister helt naturligt sin glød, fylde og gnist med alderen. Det er naturligt, og derfor er der også folk, der får rynker og større furer i ansigtet. Hudens fugtniveau og produktionen af kollagene fibre bliver mindre med årenene, og derfor kan en rigtig god metode for at få huden til at se ung og frisk ud igen være at gøre brug af restylane. Du kan bruge restylane til at modvirke rynker og mørke rande under øjnene på en naturlig måde. Det vil sige, at du ikke lammer huden som du gør med botox, og derfor har du stadig ansigtsmimik, når du bruger restylane som behandlingsmiddel. Der er altså en stor fordel mellem de to ting, der er vigtig som kunde at have med. Restylane kan være medvirkende til at få de rynker, der får dig til at se ældre ud, end du er, og træt ud, men samtidig bevare dit look og ansigtsudtryk, så du ikke hverken ser 15 år yngre ud eller føler dig som en helt anden. Du kan altså få det naturlige look, der er alderstilsvarende, men du kan samtidig få justeret de rynker eller furer, der måtte gøre, at du ser en anelse mere træt ud, end hvad godt er. 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen