Få dit eget personlige styrketræningsprogram

Oversigt over indhold

Ønsker du at udvikle din krop, så den bliver flottere og mere muskuløs at se på? Så er et skræddersyet personligt styrketræningsprogram vejen frem. En skræddersyet personligt styrketræningsprogram er en rigtig god investering for din krop. 

Hvem kan hjælpe dig i gang? 

Casper Hessellund er personlig træner og kostvejleder, og ved alt om hvad der vedrører sig kost og træning. Han har flere uddannelser bag sig inde for kost og træning, og derfor er han den helt rette kandidat til at lave et skræddersyet styrketræningsprogram til dig. Casper Hessellund har mange års erfaring med styrketræning, og han ved hvad der skal til for at opnå resultater, som virkelig kan ses på kroppen. 

Træningsprogrammet bliver fuldstændig skræddersyet til dig – altså det vil sige der bliver taget højde for hvordan du kan lide at træne. Hvis du kan lide at træne med vægter bliver der taget højde for det, og lige så vel som hvis du ønsker at træne med maskiner i dit fitness center. Du har også mulighed for at få skræddersyet et træningsprogram, hvor du kan træne derhjemme ved brug af din egen kropsvægt. 

Casper Hessellund har en helt klar træningsfilosofi, og det er at dit styrketræningsprogram skal være nemt og overskueligt for dig at gå til. Det er vigtig du sætter dig nogle realistiske mål, og gør op med dig selv omkring hvad dine behov er. Vil du have en stærkere krop, eller er der nogle særlige steder på kroppen, som du ønsker ekstra fokus på. 

Når Casper Hessellund skal skræddersy et styrketræningsprogram til dig, så er der en række spørgsmål, som du skal besvare for at kunne få et styrketræningsprogram, som passer netop til dig. Spørgsmålene kunne lyde således:

  • Hvad ønsker du at opnå med din træning?
  • Hvor ofte ønsker du at træne?
  • Hvornår forventer du at kunne se resultater?

Casper Hessellund sørger altså for at hjælpe dig godt på vej, og står altid klar til at bakke dig op og hjælpe dig, så du kan forblive motiveret til at opnå dine mål. Casper Hessellund sørger for at du får et program, som er let at overskue og følge. Casper Hessellunds mål er at du vil være ekstra motiveret efter at have leveret flotte resultater med din krop. Du vil opleve, at denne personlige kontakt til din personlige træner vil skærpe din træningsindsats, og derved vil du heller ikke føle, at du er helt alene og overladt til dig selv, som man ellers kan føle, hvis der ingen personlig kontakt er til sin personlige træner. 

 

 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen