Få babyalarmen som kan alt

Babyalarmer

Babyalarmer er helt utroligt vigtige, og nu mere end nogensinde før. Hvis dit barn ligger i et andet rum end dig, eller bare ikke er så højlydte, kan de komme til at lægge længe alene og græde og være bekymrede over, hvor deres forældre er henne. Det er forfærdeligt hvis et barn ikke kan sove, eller har slået sig, og det ikke får mulighed for den hjælp den behøver. Og på samme tid gør det ikkke bånd mellem barn og forælder lige så stærkt, hvis forældreren ikke er der, når barnet har behov for det. Hvis du ønsker altid at kunne være klar på at hjælpe dit barn og kunne holde øje med om det er okay, selv hvis I ikke er i det samme rum, så kan en babyalarm være det du står og mangler. Tit skal baby sove før mor og far skal og derfor kan man ikke være i samme rum, men med babyalarmen er du sikker på stadig at kunne holde øje med det. Du kan læse mere om babyalarmer og få en selv på Neonate BC 5800D

Fordele ved Neonate babyalarmer

– De kan måle temperaturudsving. Mens de fleste normale babyalarmer kun giver dig adgang til lyd, kan disse også fortælle dig om dit barn ændrer drastisk temperatur. På den måde kan du holde øje med, om det er ved at blive sygt eller har det alt for varmt eller koldt. Det kan også være sådan du kan finde ud af, hvorfor dit barn måske ikke sover ordentligt. 

– Det har en ekstra lang batteritid. Hvis alarmen løber tør for strøm midt under natten, hjælper den pludselig ikke så meget længere. Derfor har disse babyalarmer ekstra lang levetid og kan køre meget længe uden at skulle have skiftet batterier. 

– Neunate babyalarmer har en rigtig stor rækkevidde, så selv hvis dit barn kravler rundt eller har en stor kravlegård at være i, så kan du stadig bare placere alarmen og være sikker på, at du kan holde styr på, hvad de laver. På den måde kan du også bruge alarmen på andre tidspunkter end hvis barnet sover, fordi du bare kan stille det op på deres værelse og følge med i, hvad der sker.

– Alarmen er fuldstændig interferens- og raditionsfri. Det betyder at du kan være sikker på at dit barn sover trygt med dette stykke teknik ved siden af dem, uden at skulle være bange for stråling. 

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen