En crosstrainer holder hele din krop i gang

Hvis du er på udkig efter den bedste løsning for en træningsmaskine, der kommer hele kroppen rundt, er en crosstrainer et godt bud. Hvis du anskaffer en god crosstrainer til træning, er du sikker på at få trænet mange muskelgrupper på en gang, samtidig med at din kardio forbedres.

En crosstrainer er derfor et af de mere alsidige valg til en træningsmaskine derhjemme, der kommer godt rundt om hele kroppen. De fleste træningsmaksiner fokuserer på områder af kroppen, men crosstraineren er et af de valg, de ikke fortryder, hvis du skal vælge én maskine til generelt brug.

Hvorfor er en crosstrainer god til generel træning?

En crosstrainer er det rette valg, da du med forskellige kropsholdninger kan træne både ben, arme, holdning, puls, kardio, skuldre, nakke og flere områder. Kroppen bliver altså godt varmet op, og her har du altså en enkelt maskine, der effektivt træner flere muskelgrupper.

En crosstrainer er også god til alsidig træning, da du kan vælge at kompensere og fokusere på de muskelgrupper, du selv har lyst til. På den måde kan du skifte mellem at lade benene gøre arbejdet til at lade armene gøre arbejdet. Du kan også røre det hele på en gang, så ben og arme hjælper med vægten.

Du bestemmer desuden selv hastigheden, og her har du alle muligheder for at kontrollere, hvor hårdt det skal være. Det er også her, hvor du kan holde øje med din puls, for at sætte dig mål for, hvad du ønsker at træne op til. Jo mere du yder, jo mere træner du din kardio. Kardiotræning er god for din hjertesundhed, så udover den effektive træning af flere forskellige muskelgrupper, bliver din hjertesundhed også forbedret markant.

Øg modstanden og få mere ud af træningen

Du har på en crosstrainer mulighed for at øge modstanden, så du hele tiden kan udfordre dig selv. Det er derfor en god idé at starte på det laveste niveau og træne dig op herfra. På den måde er der muligheder for langsigtet træning, og en crosstrainer kan derfor føles som en maskine, du kan bruge i mange år, og samtidig hele tiden have følelsen af at forbedre dig.

En crosstrainer er derfor også et oplagt sted at starte en træningsplan. Du kan have en plan, hvor du veklser mellem at træne ben og arme. På dagene med bentræning, kan du stille dig op på crosstraineren uden at bruge armene, og på den måde er træningsfokus på dine ben.

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen