Din næste rejse skal gå til Sri Lanka

Hvor skal din næste ferie gå hen?

Så mange andre spørger du sikkert også dig selv, hvor din næste ferie eller rejse skal gå hen. Efter mange, mange måneder med restriktioner og (formentligt) en stigende rejselyst og trang, har jeg her et fantastisk forslag til dig, der for alvor har fået rejsefeber og næsten ikke kan vente med at stå med begge ben og en pakket kuffert i lufthavnen og hoppe ombord på det næste fly! 

Jeg vil foreslå dig, at din næste rejse går til Sri Lanka

Og nu skal du høre hvorfor din næste rejse skal gå tik Sri Lanka 

Er du så heldig at skulle besøge den sydasiatiske østat, har du en helt fantastisk og uforglemmelig oplevelse i vente. En oplevelse du ikke vil glemme – det tør jeg godt garantere. Personligt ønsker jeg selv at besøge den smukke ø og kan slet ikke få nok.

På Sri Lanka er der et utal af unikke og vidunderlige oplevelser – noget for en hver smag og ethvert behov. For selvom jeg langt fra kan udnævne mig selv som ekspert på området, har jeg efterhånden ladet mig fortælle – bare lidt af – hvad Sri Lanka har at byde på. Og det er ikke så lidt, kan jeg hilse at sige!

Øen, Sri Lanka, tilbyder umanerligt smuk arkitektur – og tilmed med et historisk præg. Du er nemlig så heldig, at du kan finde historiske og gamle bygninger, der nu er på UNESCOS verdenskulturarvsliste. En meget, meget fornem udnævnelse som helt afgjort er et besøg værd. 

Ydermere findes der et historisk træ, der efter sigende skulle have en stikling fra et træ, som Buddha sad under – for helt utroligt mange år siden. Af samme årsag er træet helligt og med sine cirka 2500 år på bagen, er træet helt afgjort et besøg værd. Den historiske værdi er i hvert fald ikke at tage fejl af!

For at blive ved de hellige seværdigheder findes der også et helligt stenbjerg – som med andre ord betragtes som rammen for den buddhistiske tradition på Sri Lanka. Med andre ord blev buddhismen introduceret til østaten netop her, hvorfor der er stor historisk værdi og en unik fortælling. 

Som de fleste måske også har hørt om, har Sri Lanka forskellige, kulturelle og historiske templer – nogle mere kendte end andre. Det gyldne tempel er ligeledes på UNESCOS verdenskulturarvsliste – sejt, ikke? 

Desuden kan du finde en helt utrolig nationalpark, der bl.a. byder på safari. 

 

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen