Derfor er farverige sokker vejen frem

Farverige sokker er ikke bare farverige sokker, det er et opgør mod den tendens at sokker simpelthen ikke må være andet end sort – og hvis der er én ting vi desværre er blevet for loose til i dette nonchalante samfund, så er det at blive kørt op over eksempelvis Røde strømper på arbejdspladsen. 

Sokker er en fantastisk måde at style dit outfit, eller tage det utroligt seriøse ud af et ellers seriøst outfit. Farverige sokker har vokset sig fra at være et absolut no-go hos gud og hver mand på kontoret til at være en af de tydeligste indikatorere på en HR-medarbejder.

Så hvorfor burde du overveje at skifte nogle af de sorte sokker i skabet ud med deres lidt mere farverige alternativer? Det har jeg skrevet et indlæg til dig om, og du finder det herunder.

En mere løs stemning = mere hygge

Og hvis der er én ting som de gerne ser nede i HR afdelingen, så er det at man generelt bruger lidt mere tid på at lave hyggelige omgivelser på arbejdspladsen. Hygge er en af de ting vi danskere er blevet utroligt kendt for, og hvis det er sokkerne der gør forskellen er det vel bare at \’sok it up\’. 

Spøg til side, så er et par farverige sokker en utroligt fin måde at vise, at du er andet end det jakkesæt som du har på. Mange mennesker lægger rigtigt meget energi i at vise at de er autoritære på arbejdspladsen, og hvis du ikke nødvendigvis føler at dit outfit er det der gør forskellen, så er farverige sokker en god måde at vise at du også tager det helt roligt. 

Det kan åbne samtalen en smule op

Tro det eller ej, men farverige sokker kan være med til at starte en samtale op, hvis ikke man har andet at snakke om. Der kan være mange årsager til at folk vælger at droppe de sorte sokker på arbejdspladsen. 

Måske havde de ikke flere rene sorte sokker i kurven, og så sig nød til at vælge de farvet. Måske har de taget et aktivt valg om at sorte sokker er for kedeligt, og har skiftet hele garderoben ud af den grund. 

Uanset hvad valget er, kommer der mange nye muligheder for et godt grin med, hvis man vælger at bruge mere farverige sokker – og at starte en samtale og åbne op for samtalen er alligevel én ting som sorte sokker aldrig kommer til at kunne gøre.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen