Bring den flotte by Odense ind i dit hjem

I Danmark har vi mange flotte byer at byde på. Lige fra det nordlige Skagen til vores flotte hovedstad København har hver by sin egen personlighed, sin egen historie og sin egen kultur. Vilakula har specialiseret sig i at indfange udtrykket og stemningen fra Danmarks byer, og præsenterer disse i en flot indpakning i form af flotte byplakater fra hele Danmark.

Vilakula tilbyder blandt andet en flot plakat af Odense, så du kan bringe denne flotte by ind i dit hjem. Læs med her hvor du bliver præsenteret for Odense byplakat, eller gå direkte ind på Vilakulas hjemmeside Odense plakat og bestil plakaten i dag. 

To plakater med ét flot udtryk

Den fynske hovedstad og Danmark tredsjestørste by har ikek blot fået én plakat, men hele to plakaer, som til sammen udgør denne flotte by. Plakaterne hedder henholdsvis 5000-plakaten og Odense plakaten, og er flotte i sig selv, men endnu flottere sammen. Fordi Odense har så meget at byde på skulle der simpelthen to plakater til for at yde respekt til byen. 

Bygninger på Odense plakaten

På Odense plakaten får du både Munke Mose og Albani med giraf-skorstenen at se. Derudover har Frederiks Bro, Kramboden, Fattigskolen og Sankt Albani Kirke også fundet vej til plakaten. Flakhaven, Odence Rådhus og H.C. Andersens hus er selvfølgelig også at finde på plakaten. Du får også en del af havnen, nemlig det Nordatlantiske Hus og FAF bygningen med. 

Bygninger på 5000-plakaten

På den anden halvdel af Odense plakaterne finder du Odins Bro, Kvægtorvet, Odense Teater og Odense Stadion. Derudover får du også Hotel Plaza, Brandts Passage, Odense Banegårdscenter og Byen Bro med på denne flotte plakat. Du får også Odenses højeste bygning, domkirken Sankt Knyds Kirke med på denne plakat, samt ODEON, som faktisk både kan findes på denne plakat og Odense plakaten. 

Praktisk om plakaterne

Vilakula er en dansk virksomhed, som har lagt kærlighed ind i disse plakater. Plakaterne kan fås i enten størrelse 30*40 centimeter eller 50*70 centimeter. Plakaterne er trykt på kvalitetspapir, som sikrer farverne bedst muligt. Derudover er papiret FSC-mærket, så plakaterne er miljøvenlige. 

Du kan tilkøbe enten en sort, en hvid eller en egetræs ramme til din plakat, når du køber hos Vilakula. Derudover er der fri fragt i hele Danmark til GLS pakkeshops i hele landet, og Vilakula tilbyder 60 dages fuld returret på deres produkter. 

Så gå ind på Odense plakat og bestil dine Odense plakater i dag. 

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen