7 sundhedsmæssige fordele ved massage

Massage er meget mere end blot velvære og afslapning. Faktisk vender vores naturlige instinkter sig mod massage i øjeblikke hvor behovet opstår, og det er blandt andet grunden til, at man selvmasserer ømme muskler, hvilket har ført til det hurtigt voksende felt indenfor massageterapi.

7 sundhedsmæssige fordele ved massage

Der er forbundet adskillige sundhedsmæssige fordele med en massage og der er derfor mange folk med forskellige behov, der kan drage fordel af den sundhedsfremmende teknik, som massage tilbyder. Læs med herunder:

 1. Massage kan lindre hovedpine: Uanset om du har en hovedpine af spænding eller lider af migræne, så kan regelmæssige massage hjælpe med at reducere eller endda eliminere den smertefulde plage af hovedpine.
 2. Massage afhjælper stivhed: Hvis du oplever, at din krop ofte er træt efter en anspændt arbejdsuge på kontoret, så kan vi anbefale en Deep Tissue Massage. En sådan massageteknik afhjælper generelle muskelspændinger og stivhed i kroppen.
 3. Massage reducerer ledsmerte: Ledsmerter er et almindeligt problem, der blandt andet opleves af gravide kvinder. Regelmæssig massage vil lindre denne smerte, hvortil vi tilbyder vores populære Gravidmassage.
 4. Massage kan reducere angst: Angst påvirker den mentale sundhed, hvorfor det er vigtigt at forkæle sig selv. Massage kan mindske kroppens niveau af stresshormoner, hvilket vil lindre symptomerne af angst. Hertil anbefaler vi vores Wellness massage, som har til formål at skabe den perfekte velvære med sin blide og behagelige teknik.
 5. Massage kan reducere rygsmerter: Rygsmerter er desværre meget almindelig, men heldigvis ikke noget, som man ikke kan afhælpe. Vores Olie Massage er tilmed vores mest bookede behandling i forbindelse med dette problem, såvel som ved muskelspændinger, dårlig søvn og generelle muskelsmerter.
 6. Massage fremmer fleksibilitet: Personer, der ikke fokuserer på deres krop og kroppens fleksibilitet, oplever ofte ubehagelig stivhed. Heldigvis er vores Sportsmassage skræddersyet til at gøre det lettere at øge din fleksibilitet.
 7. Massage forbedrer din søvn: Ikke alene opfordrer fordelene ved massage til en afslappet søvn, det hjælper også dem, der har søvnproblemer. Hertil anbefaler vi endnu engang vores populære Oliemassage, der afhjælper problemet.

I forlængelse af ovenstående, kan du i følgende afsnit danne dig et overblik over alle vores behandlinger her hos Ilsø Massage Odense:

 • Sportsmassage
 • Fysiurgisk Massage
 • Gravidmassage
 • Deep Tissue Massage
 • Oliemassage
 • Wellness Massage

For at læse mere om hver enkelt behandling, dets teknikker og formål, så skal du være velkommen til at besøge Massage Odense og blive klogere. Her finder du samtidig information omkring booking og priser af behandlinger, samt anbefalinger fra tidligere kunder.

Indlæg oprettet 63

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen