3 gode grunde til at bruge en sleep mat

Du har muligvis set en sleep mat før, da de den seneste tid er eksploderet i popularitet. Med rødder i yoga og mindfulness, er det et redskab, der har til hensigt at få dig til at slappe mere af i hverdagen. Det er også ganske praktisk til dette formål, og der er en række fordele forbundet med regelmæssig brug af en sleep mat fra Musclepain.dk.

1. Kan hjælpe på hovedpine og smerter i ryg og nakke

Når du anvender en sleep mat, kan det hjælpe dig af med smerter i ryg og nakke. Det skyldes især de to dele, hvor den ene del, måtten, lægger du dig på, og den anden, nakkestøtten, placerer du i nakken. Når du lader kroppen hvile på de mange punkter, skaber det øget blodomløb netop i ryg og nakke. Denne øgede blodcirkulation skaber efter lidt tid en behagelig varme, der breder sig langsomt i områderne. Smerterne i disse områder lindres, og du vil føle større velbehag.

Det er en smart og enkel måde at komme smerter ved disse områder til livs. I starten kan det være grænseoverskridende at lægge sig, men med tiden lærer du, hvordan du skal slappe af for virkelig at nyde.

2. Kan hjælpe mod spændinger og stress

Spændinger i kroppen har de fleste, og det kan være i løbet af en arbejdsdag, hvor kroppen konstant er i beredskab. Den slags spændinger kan også komme af stress, og det er vigtigt at gøre noget ved dette. Hvis du ikke forsøger at løse problemet, kan spændinger skabe kronisk hovedpine og ømme led.

Anvend derfor en sleep mat dagligt, en gang om aftenen, på et tidspunkt hvor du slapper allermest af uden forpligtelser. Den regelmæssige brug kan få dine spændinger til at gå væk, når varmen breder sig i kroppen. Og det daglige brug kan fungere som en slags reminder om, at du skal huske dig selv på at slappe af.

3. Kan afhjælpe søvnløshed

Søvnløshed er et stort sundhedsmæssigt problem blandt befolkningen, og det kan komme af uro i kroppen. Hvis du får en sleep mat ind i din daglige rutine inden sengetid, kan dettte være med til at afhjælpe søvnløshed. Når du bruger en sleep mat, falder kroppen til ro, når blodomløbet øges og begynder at strømme i kroppen. Det er den perfekte løsning at lægge sig på en sleep mat hver aften inden sengetøj, så du lægger dig under dynen afslappet og med ro i krop og sind.

Indlæg oprettet 63

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Relaterede indlæg

Gå i gang med at taste din søgning herover og tryk enter for at søge. Tryk ESC for at annullere.

Tilbage til toppen